ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts



ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΥΤΟ ΑΡΝΗΘΗΚΕ Η ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΝΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΕΝΗ -ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΕ ΜΗ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΤΟΥΣ ΕΝΩ ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΘΕ ΝΟΗΜΩΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΤΟΥΣ. ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ , ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ, ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ, ΤΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝΤΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟ ΝΑ ΔΙΕΡΩΤΟΜΑΣΤΕ ΚΑΤΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΦΟΥ ΑΛΛΑ ΛΕΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΣ. Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΟ.

Δελτίο Τύπου 3
Αγ . Νικόλαος 29/03/2016
ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΞΕΧΡΕΩΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

φέρεται σε γνώση των κατοίκων της περιοχής του Δήμου Αγ. Νικολάου ότι:

Για πρώτη φορά παρέχεται η δυνατότητα στους Έλληνες πολίτες ,  να αποπληρώσουν νόμιμα κάθε οφειλή τους προς το δημόσιο , τα ασφαλιστικά ταμεία , αλλά και τις τράπεζες και να διασώσουν τις περιουσίες τους. Από την επί δεκαετίες μεθοδευμένη δήμευση , που δολίως και συντονισμένα επιχειρείται , από τα ανθελληνικά κέντρα εξουσίας, εντός και εκτός της Ελλάδος , με σκοπό να καταστούμε από κυρίαρχοι Έλληνες Ιθαγενείς, εσαεί δεσμώτες , ενός χαλκευμένου, επαχθούς και επονείδιστου χρέους.
«Ολοσχερής αποπληρωμή και οριστική απαλλαγή από κάθε οφειλή προς τις τράπεζες, το δημόσιο (ΕΝΦΙΑ-Φόρος εισοδήματος-Φ.Π.Α.-Τέλη κυκλοφορίας κ.λ.) καθώς και εισφορές προς όλα τα ασφαλιστικά ταμεία (ΙΚΑ-ΤΕΒΕ κ.λ)»
Ο Αρτέμης  Σώρρας , πρόεδρος της Ελλήνων Συνέλευσης , κατέθεσε προσωπικά , νόμιμα και με πάσα ευθύνη των πράξεών του, προτάσεις χρηματοδότησης προς την Ελληνική Κυρίαρχη Δημοκρατία, ήτοι:
α) Ποσό ύψους 600 Δις. Δολ. Αμερικής από το 2012.
β) Ποσό ύψους 2,3 Τρις Ευρώ , από το 2013 (Χρηματοδότηση όλων των έργων υποδομών των δήμων της Ελλάδος)
γ)Ποσό ύψους 115 Τρις Δολ. Αμερικής από το 2007 (Ισολογισμός της παγκόσμιας τράπεζας-Εθνικά καταπιστεύματα, με υπογραφές Κου Παπούλια-Προέδρου της Δημοκρατίας, Κου Αλογοσκούφη-Υπουργού Οικονομικών, Κου Βασιλάκη Πρέσβη της Ελλάδος στα Ηνωμένα Εθνη & 40 παγκόσμιων θεσμών)
Για την εξαγορά του εξωτερικού χρέους την κάλυψη των νέων αναγκών για αειφόρο ανάπτυξη και ευημερία, την κεφαλαιοποίηση των τραπεζών , καθώς και την αποπληρωμή των ιδιωτικών ή εταιρικών οφειλών προς το δημόσιο, τα ασφαλιστικά ταμεία και τις τράπεζες.
Οι πιο πάνω κατατεθειμένες οικονομικές προτάσεις, έχουν παντιοτρόπως θεωρηθεί, αναγνωστεί, και κυρωθεί, σύμφωνα με τον τρόπο που επιτάσσει η Ελληνική αλλά και η παγκόσμια νομοθεσία , ως προς την εγκυρότητα, γνησιότητα, αξία και ισχύ.
Το πολιτικό κατεστημένο, παρά την δυνατότητα που επανειλημμένως του δόθηκε, προκλητικά και απροσχημάτιστα μέχρι σήμερα, δεν αξιοποίησε αυτή τη δυνατότητα, με αποτέλεσμα ένα ολόκληρο Έθνος να έχει καταδικαστεί σε καθολική ομηρία από τους τραπεζίτες και δανειστές.
Ενημερώνουμε όλους τους Έλληνες αυτόχθονες ιθαγενείς, ότι έχουν το αναφαίρετο δικαίωμα ως συγκύριοι αλλά και συνδικαιούχοι επί των προαναφερθέντων  κεφαλαίων, καθώς και υποχρέωση που απορρέει εκ του συντάγματος, να δώσουν την εντολή και να εξουσιοδοτήσουν τους αρμόδιους δημόσιους λειτουργούς, να εισπράξουν αντ’ αυτών και για λογαριασμό τους το εξ’ αδιαιρέτου μερίδιο που τους αναλογεί. 
Όλα τα γραφεία της Ελλήνων Συνέλευσης –Ε.ΣΥ. στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό , θα αναλάβουν ατελώς την εποπτεία της ορθής συμπλήρωσης των αιτήσεων, θα προμηθεύσουν τα σχετικά έγγραφα, θα συντονίσουν την επίδοση των σχετικών εξωδίκων προς κάθε δημόσια υπηρεσία, ασφαλιστικό ταμείο ή τράπεζα , καθώς και θα επιμεληθούν της εκτέλεσης της ως άνω διαδικασίας.
Σε περίπτωση που κάποιος είναι κάτοικος της περιοχής μας και θέλει να κάνει το εξώδικό του προς κάποια άλλη εφορεία , τράπεζα ή ασφαλιστικό ταμείο, απλά θα εξουσιοδοτήσει κάποιο άλλο άτομο κάτοικο της περιοχής που είναι η υπηρεσία που ενδιαφέρεται και απευθυνόμενος στο ανάλογο γραφείο Ε.ΣΥ. της περιοχής , θα ολοκληρώσει την διαδικασία.

Όποιος Έλληνας πολίτης ενδιαφέρεται για την εξόφληση των δικών του χρεών, μπορεί να μας πάρει τηλέφωνο στο 28410 89505 , 19:00-21:00 Δευτέρα –Παρασκευή ή να μας επισκεφθεί στα γραφεία μας , Ιωάννη Κονδυλάκη 7 (Πιάτσα ΤΑΞΙ λίμνης) , ή ακόμα να μας στείλει email στο e.sy.ag.nikolaou@gmail.com
Επίσης μπορεί να ασκήσει το δικαίωμά του , εξουσιοδοτώντας μας για την κατάθεση του εξωδίκου του.
Για καθημερινή πληροφόρηση μπορεί να επισκέπτεται το  Blog: http://esyagnikolaou.blogspot.gr/
ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΗ

ΕΚ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ Ε.ΣΥ. ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ