ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΘΕΛΕΙ ΤΟΛΜΗ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ 17-8-2016

Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΘΕΛΕΙ ΤΟΛΜΗ (Γιώργος Αλέξης)


Ένα πράγμα να ξέρουν όλοι εκείνοι που αντιστέκονται στην ένωση των Ελλήνων και την αποπληρωμή όλων των χρεών από τα δικά μας καταπιστευματικά χρήματα, χλευάζοντας, λοιδορώντας, μιλώντας απαξιωτικά για τις ενέργειες που κάνουμε , βαπτιζοντάς μας φασίστες και ότι άλλο μπορεί να γεννήσει η κούτρα ενός αρρωστημένου, δουλικού, εγκάθετου, ερμαφρόδιτου, πορωμένου μυαλού.
Είμαστε λίγοι (όμως πότε οι Ελληνες ήταν πολλοί στους σημαντικούς αγώνες;) και κάθε μέρα πολλαπλασιαζόμαστε με γεωμετρική πρόοδο. Έχουμε ορκιστεί να απελευθερώσουμε την πατρίδα έναντι κάθε τιμήματος , που αμφιβάλω αν κανείς από εκείνους , τους δηλούς, σφυκτόκολους,  πισωγλέντες  , έχουν την τόλμη και την ψυχική δύναμη να ορκιστούν μέχρι θανάτου αν προδώσουν και παραβούν τον όρκο. Κανένας άλλος όρκος στην ιστορία δεν έχει την επίκληση της συνέπειας σε περίπτωση προδοσίας , όπως αυτή τη στιγμή όλοι οι πολιτικοί μας έχουν προδώσει με καμία απολύτως συνέπεια .
Για την απελευθέρωση της πατρίδας τολμούμε να κάνουμε τα πάνω κάτω, να εκτεθούμε, να χάσουμε πελάτες οι επαγγελματίες, να χαλάσουμε συγγένειες, ακόμα και οικογένειες  , αν αυτό επιβάλλεται για την απελευθέρωση της πατρίδας.
Η γλώσσα μου είναι σκληρή , γιατί έχουμε πόλεμο και στον πόλεμο δεν κάνουμε παιγνίδια. Αυτό τουλάχιστο διδάχτηκα στις ειδικές δυνάμεις που υπηρέτησα. Είναι σοβαρά τα πράγματα και πρέπει να δηλώσετε ποιοι είστε με τους Έλληνες και ποιοι με τους κατακτητές. Δεν υπάρχουν ενδιάμεσες καταστάσεις. Ποιοι είναι με την αντίσταση και ποιοι οι σύγχρονοι ταγματασφαλίτες. Δεν θα συγχωρεθεί κανένας που θα υποπέσει στην αντίληψή των αντιστεκόμενων Ελλήνων , και δρα παθητικά ή χειρότερα εναντίον του γένους των Ελλήνων. Ή τώρα ή ποτέ. Ή τα παίρνουμε όλα τα δικά μας ή μας εξαφανίζουν . Όλα δείχνουν τις προθέσεις των επικυρίαρχων εβραιοσιωνιστών ερπετών τραπεζιτών και των τσιρακίων τους.
Μεθοδικά και μέρα με τη μέρα σφήγγει περισσότερο ο κλειός στο γένος των Ελλήνων . Η μελετημένη εγκατάσταση μεταναστών-προσφύγων , σε μια ήδη ασφυκτικά δύσκολη κοινωνική και οικονομική κατάσταση που διανύουμε , είναι ένα μέρος της γενοκτονίας των Ελλήνων. Το μέλλον μας επιφυλάσσει πολύ δύσκολες καταστάσεις, αν δεν ενωθούμε όλοι οι Έλληνες και οι φιλέλληνες, με μοναδικό κοινό χαρακτηριστικό γνώρισμα , τον Ελληνισμό και τίποτα άλλο που μας χωρίζει.
Νυν υπέρ πάντων ο αγών, πατριώτες. Μη δειλιάζετε. Δεν έχετε τίποτα άλλο να χάσετε. Σας τα έχουν πάρει σχεδόν όλα. Σε λίγο , θα σας πάρουν τα πιο πολύτιμα αγαθά σας. Θα σηκώσετε τα χέρια ψηλά; Θα δειλιάσετε να προστατέψετε την οικογένειά σας ; Θα δειλιάσετε να φτύσετε κατάμουτρα , όλους αυτούς τους προδότες και επαγγελματίες χλευαστές τις δεκάρας; Θα θυσιαστείτε για τις αρχές και τις αξίες σας ή θα εισπράξετε τα 30κοντα αργύρια της προδοσίας;

George21 17-8-2016