ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 13-3-2017 ΓΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ



Αγ . Νικόλαος 14/03/2017 ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ Ε.ΣΥ.
Αθήνα 13/03/2017

Δελτίο τύπου
Οι δηλώσεις των ΜΜΕ, σχετικά με την αποκάλυψη στοιχείων, εκ μέρους του διοικητή της τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννη Στουρνάρα, για την «απάτη Σώρρα», αποτελούν συνέχιση της διαστροφικής καθεστωτικής επίθεσης ευτελισμού και βιασμού της αλήθειας.
Οι επαϊοντες δημοσιογράφοι –ειδήμονες, επί παντός επιστητού, αναπαράγουν λόγω ανυπαρξίας κοινού νου, φαιδρές δηλώσεις, όπως αυτή περί ελέγχου όλων των Ελληνικών τραπεζών, για εύρεση λογαριασμών του Αρτέμη Σώρρα.
Ακόμα και μια βρεφική συνειδητότητα, θα ήταν ικανή να καταλάβει, την υπεκφυγή και το δόλο των δηλώσεων. Ο οποιοσδήποτε «κοινός νους» θα καταλάβαινε ότι, ο Αρτέμης Σώρρας, ως άριστος γνώστης -γι΄αυτό και εφιάλτης- του ληστρικού τραπεζικού κατεστημένου, δεν θα τους εμπιστευόταν ούτε σεντ του Ευρώ.
Ο νυν διοικητής της τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννης Στουρνάρας, που έκανε αυτές τις «τρομερές» αποκαλύψεις ως υπουργός οικονομικών 2012-2014, ήταν ο αποδέκτης του πλήρους φακέλου της πρότασης του Αρτέμη Σώρρα, για την αποδοχή της κατάθεσης των 600 δις $, τον οποίο και κοινοποίησε στις 3 Νοεμβρίου 2012 με Αρ. Πρ. 09927 στον τότε διοικητή της τράπεζας της Ελλάδος, Γεώργιο Προβόπουλο, στο Βασίλη Μαστρόκαλο Αν. Γεν. διευθυντή του ΟΔΔΗΧ και προς την 23η διεύθυνση γεν. λογ. του κράτους «για ενέργειες σας, στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων σας».
Από τα ανωτέρω συνεπάγεται ότι, στο Ελληνικό Δημόσιο, ή δεν κάνουν απολύτως τίποτα, ή είχαν εντολή να καταπνίξουν το όλο θέμα της κατάθεσης των 600δις $, γι΄ αυτό και δεν υπήρξε καμία ενέργεια, ή επίσημη δήλωση εδώ και 50 μήνες.
Η αποκάλυψη του Γιάννη Στουρνάρα που περιφέρεται στα ΜΜΕ, είναι δήλωση παραδοχής, του πλήρους ηθικού ευτελισμού του και της εξαπάτησης απο μέρους του, της νοημοσύνης των Ελλήνων πολιτών, επειδή και ως υπουργός οικονομικών, αλλά και ως διοικητής της τράπεζας της Ελλάδος, έχει τους κωδικούς και μπορεί να διαπιστώσει εντός ολίγων λεπτών, την ύπαρξη της κατάθεσης του Αρτέμη Σώρρα, απ΄ ευθείας απο την οθόνη του U.C.C.  1.
Με τις τρέχουσες «αποκαλύψεις» του, με γελοίες «αποδείξεις» στηριζόμενες σε ανύπαρκτη άτοπο απαγωγή, το μόνο που επιτυγχάνει είναι η αυτογελοιοποίησή του.
Η  δημόσια πρόταση του φορέα μας, να βρεθούνε μπροστά στην οθόνη του  U.C.C. ο Αρτέμης Σώρρας , ο Γιάννης Στουρνάρας ως διοικητής της ΤΤΕ, ο υπουργός οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, παρουσία εισαγγελικού λειτουργού, ισχύει επαυξανόμενη.

Για τον πολιτικό φορέα
«Ελλήνων Συνέλευσις»
Ο Γ. Γραμματέας
Βασίλης Θεοδωρόπουλος

ΓΙΑ ΤΗΝ  ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ 

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ & ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΥΠΟΥ Ε.ΣΥ. ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ
                                          

                                                           ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΛΕΞΗΣ